Een mooi moment voor jezelf - Microdermabrasie MSP
Een mooi moment voor jezelf - Bedrijfsboodschap
 
 
 
 
Stralend Mooi!
 
 
 
 
Stralend mooi met de revolutionaire MicroSkinPolish!
Rimpels, grove poriën, acne littekens, pigmentvlekken, een verouderde of verslapte huid? Tot voor kort dachten we dat je voor snelle en duurzame huidverbetering alleen bij de cosmetische chirurg terecht kon. Nu weten we dat we ook een geweldig resultaat kunnen bereiken op een milde en pijnloze manier... met de revolutionaire MicroSkinPolish microdermabrasie behandeling! Veel meer dan alleen microdermabrasie... 

Waarom de MicroSkinPolish?
Als je echt een stralende huid wilt hebben en de best verkrijgbare (o.a. microdermabrasie) behandeling wilt ondergaan, maak dan gebruik van de MicroSkinPolish!
 
3x Power
Drie krachtige, veilige en bewezen technologiën in één apparaat. Samen vormen ze een complete behandeling voor huidverbetering en huidverjonging die de resultaten van cosmetische chirurgie benaderen.

 
 
1.Microdermabrasie (openstellen)
Eerst wordt via een speciale vacuümtechniek met steriele microkristallen laagjes oude en dode huidcellen weggehaald. Hierdoor wordt de productie van collageen en elastine in de huid gestimuleerd en nieuwe en jonge cellen worden zichtbaar.

2.Low level Laser Therapy (activeren)
Ook wel Koud Laser genoemd, omdat er nauwelijks warmte bij vrijkomt, en dus geen risico op verbranden geeft. Actieve werkstoffen - zoals hoogwaardig hyaluronzuur, essentiële vitaminen en anti-oxidanten - worden op de huid gebracht. Dankzij de sterke lichtenergie i.c.m een massagetechniek kan de huid de actieve werkstoffen optimaal opnemen en de afvalstoffen goed afvoeren. De 'batterij' van de cellen krijgen als het ware een kick om weer optimaal te functioneren. De huid verbetert zienderogen en voelt stevig aan.

3. Skin Polish (voeden & beschermen)
Met behulp van een massagestick met een verwarmingselement en een polijststuk, wordt een voedende en beschermende crème over de huid verdeeld. De massage geeft de huid een finishing polish met als eindresultaat een gladdde en stralende huid. 

Wat is hyaluronzuur?
Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof dat zich in de lederhuid bevindt. Hyaluronzuur kan een zeer grote hoeveelheid water aan zich binden waardoor het mede zorg draagt voor het volume en de strakheid van de huid.

Bij het ouder worden neemt de hoeveelheid hyaluronzuur af. De huid wordt minder 'gevuld' waardoor de gelaatscontouren vervagen en de huid gaat 'doorhangen' en ouder toont. Het hoogwaardige MedCos hyaluronzuur is de nieuwste generatie hyaluronzuur welke in de huid kan doordringen en in staat is om de aanmaak van hyaluronzuur in de huid te stimuleren.

Doordat hyaluronzuur een lichaamseigen stof is wordt deze niet zomaar afgestoten door het lichaam. Daarom wordt tegenwoordig bij cosmetische inspuitingen ook vaak gebruik gemaakt van hyaluronzuur.

Het resultaat: een beduidend jonge, frisse, stevige, egale en gladde huid voor slechts € 102,90 per behandeling: Microdermabrasie, Cold laser en Skin Polish  van de huid. Daarnaast kunt u de behandeling uitbreiden in combinatie met producten van Dermalogica, zoals reiniging, serum, masker en dag- of nachtverzorging voor
€ 141,75
 
Reacties van klanten:
 

Uw naam:
Uw e-mailadres *:
Voer reactie in:
 
* Als je een bericht wilt plaatsen heb je een geldig e-mailadres nodig. Het adres wordt niet gepubliceerd en is niet zichtbaar voor anderen.
 
Voor een langbehoudend cosmetisch resultaat, is de Microskinpolish aan te raden in kuurverband. Wilt u graag uw persoonlijk kuuradvies? Vul uw gegevens in. We geven u graag een huidadvies op maat.
 
Contact
Afspraak maken telefonisch:
Bel voor een afpraak op onderstaand telefoon nummer. Om de rust niet te verstoren, nemen wij tijdens behandelingen geen telefoon aan. Wij vragen u vriendelijk uw naam en telefoonnummer in te spreken op onze telefonische beantwoorder. U wordt dan zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Tel: 0164-23.14.06 of mobiel: 06-53.42.76.53
 
Afspraak maken via contact formulier:
Als u een aantal data en/of tijden opgeeft, die voor u mogelijk zijn, plannen we een optionele tijd voor u in en bevestigen dit weer per e-mail. 
 

 
MicroSkinPolish
Naam:
Telefoon:
Email:
Vraag/opmerking: